INNER POWER - DANCE FOR INNER PEACE 


Je kunt hier alleen of met vrienden naartoe komen. Er is gelegenheid tot dans en ontmoeting met een barruimte naast de danszaal. Je kan tevens genieten van lekkere hapjes en dranken aan democratische prijzen.

Je vindt hier ook informatie van verschillende coaches/healers die een aanbod hebben rond welzijn, transformatie, verbinding en heling.

Zin om nog eens te dansen en vrolijk de nieuwe week in te gaan, nieuwe mensen te leren kennen? Welkom!

P R O G R A M M A 

19u30-20u15 MUZIKAAL CONCERT
Matthias is een muzikant die hart-openende muziek brengt om te versmelten in eenheid bewustzijn.
Zijn liedjes worden gezongen in een soul-surfers concept.
Muzikanten komen samen en verbinden zich in de flow en daardoor is het steeds een beetje anders. Magische sferen zijn zeker voelbaar in onze cellen omdat de muziek door ons lichaam stroomt, daardoor wordt de muziek zo krachtig als zijn omgeving . Dat kan soms diepe transformaties teweegbrengen bij mensen.
Nu brengt hij samen met Carolien Flecijn , Casper en Dirk een concert vanuit een hogere energie. Door het overleden zoontje van Caroline Raphael worden de engelachtige klanken toegevoegd samen met percussie en fluit.
Het is muziek om je helemaal over te geven aan het moment en je lichaam. Zo voel je de diepe verbinding met je hart en elkaar.

20u15-21u15 DANSINITIATIE initiatie Dance For Inner Peace met Gerry Claes
Door middel van dans, hoofd en lichaam in balans brengen. Dit zorgt voor innerlijke rust, ontspanning en zelfbewustzijn. Dansen op een speelse manier.

21u15-23u VRIJ DANSEN DJ Redsky (Peter Grard)

LOCATIE : PC Geel Bel, Wijdbos 39 Geel

INKOM: 7 euro inclusief dansinitiatie

ORGANISATIE : Inner Power