INHOUD SESSIES


Als je op de naam van de trainers klikt kom je meer over hen te wetenAN GOORIS


Awakening of The Divine Feminine

Terug in contact komen met je vrouwelijke potentie, je Sacred Womb Space. Onze baarmoeder is een bron van creatie en energie. Een plek van transformatie. Maar helaas ook een plek van pijn en verdriet, een plek waar veel trauma is opgeslagen. Het is zo belangrijk om terug in contact te komen met je baarmoeder en terug thuis te komen in je lichaam. Om je vrouwelijke energie vrij te laten stromen is het belangrijk om dit contact terug te herstellen. Jezelf deze plek terug toe te eigenen zodat je seksuele energie, je levensenergie terug vrij kan stromen. Hierover meer tijdens deze sessie.


ANN ESCH


Hoe ontwikkel je zelfvertrouwen en waarom is het zo'n belangrijke sleutel tot succes? 

In deze workshop reik ik je inzichten en eenvoudige tools aan naar meer zelfvertrouwen. 

Diep gevoeld vertrouwen in jezelf geeft je de innerlijke kracht om echt die stappen te gaan zetten richting jouw doelen. Maar ook je zelfliefde, je innerlijk kompas wordt aangewakkerd omdat beperkende overtuigingen niet meer in de weg staan. Of omdat je weet hoe je ermee kan omgaan. Er komt meer innerlijke rust. 

Ik vind het een cadeautje dat ik jullie daar praktisch toepasbare tips in kan geven. 


Alles over storytelling en hoe jij jouw unieke boodschap de wereld instuurt

Heb je een boodschap die je de wereld in wil sturen? Nee? Ja? Ik help je zowiezo om die boodschap of je unieke 'topic' te ontdekken dat de basis kan worden van je boek, je lezing, je presentatie, je onderneming of gewoon als verrijking van jou als persoon. 

Spreken met impact, inspirerend spreken is iets wat je kan leren.

Ik geef je in een notedop alles wat ik weet over storytelling vanuit mijn jarenlange ervaring als actrice, spreker en coach. (P.S.: Je hoeft helemaal geen spreker te zijn om hieraan deel te nemen.) 


ANS ROZENDAL


In je eigen energie blijven, bij contact met de ander

We gaan samen op zoek naar inzichten waarom en wanneer jij de beweging maakt van jouw energie vandaan. En we gaan praktisch aan de slag met een fijne oefening bij jezelf te blijven.


BERT CORSIUS


Wie denk je wel dat je bent...

Je bent wie je bent, wie je denkt dat je bent is slechts een gedacht. Je bent zoveel meer dan slechts deze persoon en zeker het idee dat je hebt over deze persoon. Blijf trouw aan jezelf, wordt onverwoestbaar en krijg toegang tot alles wat er mogelijk is in dit leven.


Volg je excitement en wees vooral niet realistisch

Het meest efficiënte compas in je leven is je eigen opwinding. Volg je hart en alles wordt mogelijk en moeiteloos.


Wees stil en alles zal zich openbaren

De ongekende kracht van de stilte dat je in essentie bent is je grootste troef. Maak jij er wel eens gebruik van? 


CAROLIEN FLECIJN


Hooggevoeligheid als kracht 

Hooggevoeligheid , je hoort er overal over . Velen vinden het een last of zijn er bang van . Maar wat als het nu je grootste kracht zou zijn . Jouw hooggevoeligheid als kracht . Dit ontdek je in deze online workshop van inner power . Jouw hooggevoeligheid als jouw grootste kracht . Tips en oefeningen hoe je ermee om kan gaan.


Stap in je zachte vrouwelijke kracht 

Stap in je zachte vrouwelijke kracht : als vrouw hebben we altijd geleerd dat we hard moeten zijn voor onszelf , altijd ons best doen en ons vooral klein houden . In deze sessie breng ik je terug bij je zachte vrouwelijke kracht . Zacht zijn voor jezelf en jezelf koesteren in zelfliefde zal je weer ruimte laten innemen vanuit je hart . Ontdek hoe dit toepast in je dagdagelijks leven en straal weer van liefde voor jezelf als een roos.


Verbinding met je kind

Verbinding met je kind : onze kinderen zijn onze grootste spiegels . Hun gedrag kan ons enorm triggeren . Soms maken we ons zorgen over hun gedrag , soms laten ze ons boosheid voelen of onmacht . Maar hoe zou het zijn als je dat lastige gedrag zou zien als een cadeau naar jouw verbinding met jouw innerlijke kind ? Dat jij weer mag gaan voelen , mag gaan genieten van het leven en vrouw en mama zijn . In deze sessie verbind ik je opnieuw met je kind en zo komt je innerlijke kind ook weer tot leven.


HEIDI MORREN


Je kunt je leven helen

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van de filosofie van Louise Hay, schrijfster van o.a. de bestsellers “Je kunt je leven helen” en “Gebruik je innerlijke kracht”. Je leert enkele eenvoudige tools gebruiken om te leren je eigen werkelijkheid te scheppen. Van jezelf houden precies zoals je bent, is de belangrijkste sleutel om je leven te helen. Pas als je echt van jezelf houdt, zal je helemaal in je eigen kracht kunnen gaan staan en ten volle je ware geluk toelaten. 


Hoe plaats ik een bestelling in het universum?

Door te werken met positieve affirmaties kan je heel veel bereiken in je leven! Je plaatst als het ware een bestelling bij het universum. In deze workshop bestuderen we de basisprincipes van het maken van affirmaties en gaan we natuurlijk ook praktisch aan de slag. 


Energiejournaal over de volle maan

In deze sessie neem ik je mee in de energie van de volle maan van 27 april en ik deel een ritueel met je dat je zelf kan doen op 27 april. 


MAYKE PEETERS


Health fundamenten

We gaan samen kijken naar de health fundamenten van jouw leven en lichaam: voeding, beweging, stressreductie en mindset.

We gaan helder maken wat er in jouw specifieke situatie nodig is om het meer te laten stromen.


PETER GRARD


Ontdek, leef en manifesteer je potentieel, je unieke zielstalentencode en levensmissie

Verlang jij je potentieel te bevrijden? Wil je unieke zielstalentencode te weten te komen die je gaat helpen om je zielsmissie te realiseren?Wil je te weten komen hoe je je zielsmissie kan ontdekken en deze ook kan gaan neerzetten? Dan ben je erg welkom op deze online sessie.

 

Wat ga je ontdekken en leren tijdens deze online sessie

Tijdens deze sessie geef ik je veel tips, tools, oefeningen en inzichten mee om je missie te realiseren, hoe je deze kan ontdekken en hoe je je zielstalentencode te weten kan komen die je zal helpen bij de realisatie van je missie en je potentieel.


Na deze sessie weet jij:

 • Hoe je je missie kan ontdekken en je potentieel kan bevrijden en hoe je je zielstalentencode kan opsporen.
 • Wat noodzakelijk is om afgestemd te zijn en te blijven op je missie en wat je daarin te doen hebt.
 • Hoe je al je talenten en passies efficiënter en effectiever kan gaan inzetten in je werk en leven.
 • Hoe je meer geld kan verdienen met je missie.
 • Wat nodig is om blokkades en negatieve overtuigingen aan te pakken die je weerhouden om te groeien of van start te gaan.
 • Hoe je meer tijd en energie kan maken om je missie te realiseren of ermee van start te gaan.
 • Wat de belangrijkste organisatietools zijn die je toe te passen hebt om efficiënter te werken.
 • Welke strategische stappen je uit te voeren hebt om meer rendement te kunnen halen uit je werk.
 • En ontdek jij wat jou meer vertrouwen zal geven om je missie daadwerkelijk te realiseren en te manifesteren.


Ik neem je tijdens deze 3 online sessies mee in 3 onderdelen

 • 1 : wat jouw vertrouwen zal geven om je missie te manifesteren (sessie 1)
 • 2 : het opsporen, verkennen en verdiepen van je zielstalentencode (sessie 2) 
 • 3 : wat is nodig om je zielsmissie te kunnen manifesteren op menselijk en zielsniveau en op vlak van ondernemerschap en business (sessie 3) 


  Transformatie door de wortels van je problemen te healen via fundamentele kinesiologische communicatie

  Als je al veel opruimwerk gedaan hebt en je hebt het gevoel dat er toch nog niet zo heel veel veranderd is (in het fundament) dan is FKC (*) een diepgaande transformerende methode die sneller resultaten brengt net omdat je naar de wortels gaat … én je moet niets herbeleven.

  (*) Met Fundamentele Kinesiologische Communicatie werk ik met spiertesten in contact met jouw wetend deel (hoger zelf) en de gidsen.

  • De wortels van je blokkades en klachten (wat ze ook zijn) worden aangepakt en getransformeerd.
  • Zowel emotionele, energetische, biochemische en structurele zaken kunnen aangepakt worden op het diepste niveau.
  • Er kan tevens gewerkt worden op jouw blinde vlekken (trauma’s waarvan je niet bewust bent maar die invloed hebben op je leven).
  • Er kan gewerkt worden op jouw negatieve overtuigingen via deprogrammatie in je onderbewustzijn.
  • Het gaat zacht en snel(ler) dan de meeste andere transformatiemethodes.

  Transformeren van rups naar vlinder! Weer vrij jezelf worden! Wil je dit?

  Dan ben je erg welkom op deze sessie.


  Quantumjumping naar de versie van jezelf die leeft overvloed en zijn hoogste potentiel en succes heeft met zijn missie

  Via Quantumjumping kom je in contact met die delen in jou die in het multidimensionaal Universum al weten hoe het is om een bepaalde eigenschap of zielskwaliteiten te belichamen of bepaalde ideale omstandigheden te hebben. Ik geef je tijdens deze sessie de informatie over hoe dit werkt en we gaan samen ook een jump maken naar de versie van jezelf die die leeft overvloed en zijn hoogste potentiel en succes heeft met zijn missie.


  Quantumjumping naar de versie van jezelf die leeft in eenheidsbewustzijn

  Via Quantumjumping kom je in contact met die delen in jou die in het multidimensionaal Universum al weten hoe het is om een bepaalde eigenschap of zielskwaliteiten te belichamen of bepaalde ideale omstandigheden te hebben. Ik geef je tijdens deze sessie de informatie over hoe dit werkt en we gaan samen ook een jump maken naar de versie van jezelf die leeft in eenheidsbewustzijn.


  SARA DE BECKER


  5 elementenleer

  De 5 natuurelementen zijn 1van de belangrijkste pijlers uit de Chinese geneeskunde.Ze zijn gelinkt aan kleuren, geuren, smaken, karaktertrekken,seizoenen enz. De kennis die zal je inzichten geven in over je eigen karakter en over zaken die al dan niet in balans zijn bij jouw persoolijk.


  Chinese Voedingsleer

  Deze workshop bouwt verder op de kennis van de 5 elementen. Waar je bij de 5 elementen leer welke organen in disbalans zijn, leer je hier hoe je ze weer in balans kunt brengen via de juiste voeding?


  SYLVIA VANDE BROEK


  De Script-As-Methode (deel 1) : al schrijvend en kleurend je ware ik ontdekken 

  De Script-As-Methode (SAM) is een holistische benadering of werkwijze, waarmee je zelfinzicht, je zelfbewustzijn en de liefde voor jezelf groeit. Met de SAM kan je emotionele ballast, negatieve ervaringen, frustraties en vastgeroeste denkbeelden opruimen, met als doel gelukkiger te worden en liefde te ‘zijn’. Het unieke aan SAM is dat je je hersenen en je handen laat samenwerken, al kleurend en schrijvend op een kinderlijke, speelse manier. Nieuwe bedradingen worden aangelegd in de hersenen. Hoofd (verstand) en gevoel (hart) gaan samenwerken en er komt evenwicht. Je gaat genieten van het leven zoals het nu is. Je ontdekt dat je de creator bent van je eigen leven. De methode bestaat uit 7 stappen waarmee je jezelf transformeert en patronen doorbreekt. Ik geef uitleg over deze methode en nodig je ook uit om het zelf te ontdekken en ervaren. Dus leg alvast een groot blad papier en kleurtjes klaar (wasco’s of kleurpotloden). Ben je benieuwd? Heel erg welkom op deze sessie!


  De Script-As- Methode (deel 2) : open je hart voor jezelf

  Hoe kan je verder groeien in de liefde voor jezelf, zodat je meer geluk en vreugde kan aantrekken in je leven? Ik zal kort stilstaan bij o.a. volgende thema’s: - Hoe kan je leren om jezelf helemaal te aanvaarden en te houden van wie je vandaag, in het hier en nu, bent? - Manieren waarop we onszelf kwetsen - Het belang van zelfvergeving. Ik nodig je uit om opnieuw zelf te gaan ervaren en voelen, maar ook loslaten en helen. Dus leg kleurtjes en papier weer klaar. Best heb je de eerste sessie over de Script-As-Methode reeds gevolgd.


  Meditatie: laat los wat je niet meer dient

  Tijdens deze helende meditatie/visualisatie wordt je energie gereinigd en ga je diepgaand loslaten. Je komt terug in je eigen kracht en eigen energie. Dit schept ruimte voor vernieuwing en helpt je om terug te verbinden met je hart. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin we vaak extra gevoelig zijn voor meningen, invloeden van buitenaf,… kan het heel helpend zijn om aandacht te hebben voor je energie systeem.