INHOUD WORKSHOPS & INFOSTANDEN


Als je op de naam van de trainers klikt kom je meer over hen te wetenANN ESCH


Via de kracht van visualisatie, kan je op een eenvoudige manier je dromen manifesteren.

Klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar vele cursisten hebben dit reeds mogen ervaren. : Ervaringsgerichte meditatieve oefeningen om deze keer nog veel 'ruimer' visualisatietechnieken te gaan toepassen op meerdere levensgebieden, zodat jij je droomleven kan leven. Verder komen er natuurlijk ook enkele belangrijke basisprincipes bij kijken zodat je deze technieken levenslang kan blijven gebruiken met optimaal resultaat.


Ontdek de fun van spel en improvisatie, het doet je groeien als spreker, communicator én als mens.

Via eenvoudige spreek-en speloefeningen vrijer worden in je expressie en spelenderwijs technieken leren om je boodschap helder & kleurrijk te communiceren. 

In  je eigen stijl spreken met impact zodat je gehoord wordt, geeft je vreugde en veel meer kans op succes op welk levensgebied dan ook. Als actrice en sprekers coach begeleid ik je graag want 'de spelende mens' zit in ieder van ons en ja, het maakt ons 'vrij'. Het hoeft echt niet allemaal niet zo serieus te zijn.


De kracht van affirmaties via stem en beweging.

Hoe je via lichaamsbewustzijn en het 'switchen' naar een mindset die daar perfect op aansluit, jouw affirmaties 1000X krachtiger maakt.

Je zou wel es versteld kunnen staan hoe diep dit kan doorwerken.


ANNELIES DE MEYER

Familie-opstelling


Een familieopstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. De vragende deelnemer geeft hen een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers, deels geholpen door de therapeut. Je kan tijdens deze workshop hier kennis mee maken.BERT CORSIUS

Wie denk je wel dat je bent...

Alles in het leven komt en gaat en is in constante verandering. Slechts één aspect is steeds aanwezig; het gevoel ‘ik’. Alles wat we doen, denken, ervaren,… is vanuit het standpunt ‘ik’, maar zelden vraagt iemand zich af wie/wat die ‘ik’ eigenlijk is. Wacht niet tot je op het punt staat te sterven, alvorens dit uit te vinden. Ben je louter dit lichaam of het verhaal dat je hebt over jezelf? Ga voorbij je ego, al je verschillende zelfportretten en kom thuis bij dat wat hier, nu en altijd, tijd- en moeiteloos is. You’ll be in for the biggest surprise ever! Ga mee op ont-dekking met Bert, naar, wat in zijn gevoel het allerbelangrijkste en hoogste goed is in dit menselijk bestaan.


Overal zal het altijd hier en nu zijn

Het mentale kan woorden wel begrijpen maar geen ‘eenheidservaring’ bevatten omdat het alleen ‘duaal’ kan denken. Door in te zakken op ‘diepere vragen’ of ‘de stilte in jezelf’ kan elke mens zelf tot inzicht komen.


Wees vooral niet realistisch

Alles wat je nodig hebt en zelfs alles wat je wilt, is al in overvloed aanwezig; de enige reden waarom dat niet je realiteit lijkt te zijn, is omdat je je ervan afsluit… Dat waar je naar op zoek bent is ook op zoek naar jou en in het nu-moment. Wees stil en alles zal zich openbaren...CAROLIEN FLECIJN
Hooggevoeligheid als kracht 

Velen zien hooggevoeligheid als iets lastig, ze worden overprikkeld of zijn angstig.

Daardoor komen nog meer prikkels binnen . 

Als we leren hoe we kunnen omgaan met onze hooggevoeligheid word het onze grootste kracht.

In deze workshops tips en oefeningen om jou te verbinden met je hooggevoeligheid als kracht.


Verbinding met je kind en innerlijke kind

We horen regelmatig over kinderen met gedragsproblemen.

Ik leerde dat hun gedrag spiegels zijn naar onbewuste patronen en blinde vlekken in ons eigen leven.

Onze kinderen hun gedrag is een spiegel naar de verbinding met ons innerlijke kind.

Hier verbind ik je opnieuw met je innerlijke kind en ontdek je wat jouw kind jou uit liefde spiegelt.DENNIS DERIDDER
Loslaten afronden en opnieuw beginnen

Vaak krijgen we het advies om los te laten. Snel gezegd, maar hoe doe ik dat? En toch ook, wat moet ik loslaten? Dennis stelde een werkbare Los-Laat-Methode samen uit een mix van psychologische, filosofische, therapeutische en spirituele technieken en concentreerde dit in vier eenvoudige stappen. Tijdens deze workshop leer je: 1) de vier stappen 2) het belang van loslaten 3) wat los te laten en 4) waarom. Je krijgt volledig inzicht in het belang, de stappen en bent klaar om een geheel nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Een toekomst die je wenst, een toekomst die je zelf schept, een toekomst die je met je geliefden delen wil. Hoe dan ook, opluchting is gegarandeerd!


DENNIS SCHOOFS"Connecteren • Intunen • Verbinden"

Leuke praktische oefeningen met als doel onze huidige spiegels te herkennen waarbij we onszelf beter begrijpen. 

Wil je diepere inzichten verkrijgen over hoe je jouw werkelijkheid kan veranderen? 

Op basis van onze wil kunnen we onze angsten ombuigen naar nieuwe inzichten waarbij we nieuwe beslissingen kunnen bedenken die ons steeds meer geluk brengen.


DIANA KEUSTERMANSTransformeer negatieve gedachten en emoties naar rust, vertrouwen, harmonie, geluk.

Gedurende je leven bent afgeweken van jouw pad en wie je werkelijk bent. Dit is een natuurlijk, onbewust proces maar beinvloed wel je huidige leven. Twijfel, onrust, onbegrip, moeite met uiten en opkomen voor jezelf, jezelf wegcijferen, altijd klaar staan voor anderen, angsten, weinig energie zijn een gevolg hiervan. Tijdens de infosessie gaan we hier mee aan de slag. Ben jij op zoek naar jezelf, rust, harmonie, geluk, bewustwording, inzichten, duidelijkheid, groei, .... en wil jij te weten komen hoe je hier op een praktische manier mee aan de slag gaat. Neem dan zeker deel.


Nine star ki

Nine star ki is een Oosterse astrologie gebaseerd op de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Het helpt je patronen te ontdekken en te doorbreken en laat je inzien wat je nodig hebt om verder te ontwikkelen. Deze methode is voor iedereen die nieuwsgierig is naar  zijn/haar doel in het leven. Voor iedereen die wil ontdekken wie hij/zij werkelijk is. Het geeft duidelijkheid en inzicht in jezelf, anderen en je leven.  Het brengt meer begrip, balans en rust in jezelf en je omgeving. De basis om mee te werken is jouw geboortedatum die wordt omgerekend naar een nine star ki profiel. Dit profiel bestaan uit 3 elementen. Je eerste staat voor innerlijke drijfveren Je tweede staat voor je diepere grond die vaak tot uiting komt als je onder druk staat. Het gaat over je denken en voelen. Je derde vertelt hoe je in het dagelijkse leven beweegt, handelt en. communiceert. Elk element heeft zijn specifieke kenmerken, verlangens en kwaliteiten. Maar ook je valkuilen en leerpunten kan je hierin herkennen. Wil jij op een eenvoudige manier meer over jezelf en anderen te weten komen neem dan zeker deel.  DORIEN LAMBRECHTSHoe zet je dromen om in resultaten

Iedereen heeft dromen, maar niet iedereen realiseert ze. Hoe komt dat en wat kan jij doen om ook jouw dromen te bereiken.


Communiceren kan je leren

Begrijp hoe misverstanden ontstaan en ontdek welk inzicht zorgt dat communiceren veel makkelijker wordt (tenminste als je ze toepast 


4 stappen naar een gelukkiger leven

Pas deze 4 simpele stappen dagelijks toe en ervaar meer plezier en rust, zodat je meer geniet van je levenKARIN HUYBRECHTS


Muziekale verbinding

Door samen te improviseren met klank en drum maken we verbinding met het natuurlijke ritme van ons lichaam


Meditatie

Tot rust komen bij jezelf en je zijn.LIESBETH DECKERS‘Workshop’ Speed coaching met orakelkaarten


PRAKTISCH

Deze workshop gaat doorlopend door aan de individuele stand van Liesbeth

Liesbeth werkt met een lijst waarop mensen zich kunnen inschrijven voor een speed-coaching gesprek. Iedereen die aan de beurt komt krijgt een korte maar krachtige sessie van max. 20 minuten.


INHOUD

Wij zijn zelf de creator van ons leven, of we dat nu leuk vinden of niet. Eens dat we dit écht doorhebben, na (waarschijnlijk) de nodige portie weerstand, nemen we ons leven pas echt in handen. Dit is niet voor doetjes. Het vraagt inzicht, maar ook moed en verantwoordelijkheid om deze grote stap te zetten. Dit betekent dat je geen slachtoffer meer bent van je omstandigheden en dat impliceert dat je al je excuses, beschuldigingen, en trucjes vroeg of laat moet opgeven. Voor de toegewijde zielen die liever vandaag dan morgen iets willen doen aan hun probleem, is mijn coaching bedoeld.

Ik combineer mijn achtergrond als Consciousness Coach met het mystieke van kaartleggen. Orakel- of tarotkaarten zijn voor mij een fantastisch hulpmiddel om direct contact te maken met Spirit, het Leven, het Universum, God, noem het zoals je wilt. De kaarten zijn boodschappers die toegang geven tot dat wat onzichtbaar was.

Een sessie met mij is dus een combinatie van coaching waarbij je zelf verantwoordelijkheid neemt en op je eigen innerlijke autoriteit leert vertrouwen, en tezelfdertijd de raadgevingen, wijsheid en inzichten uit de kaarten gebruikt.PETER GRARDEnergetisch werken met jouw archétypes - ontdek je unieke zielstalentencode

Verlang jij je potentieel te bevrijden? Welke archétypes (deelpersoonlijkheden van jezelf) willen er in en door jou heen geleefd worden? Wat hebben ze jou te vertellen en komen ze je duidelijk maken? Wat is hun functie, rol en betekenis in jouw leven? Is het de herder, de pelgrim, de kunstenaar, de schrijver, de wijze, de nar, de ondernemer, de creator, de wilde man, de herbergier, de reiziger, de kluizenaar, de leider, de stiltezoeker, de gids, de schrijver, de verbinder, de hogepriester, de avonturier, …. die aandacht vraagt? Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte workshop waar we intuïtief en energetisch met jouw archétypes aan het werk gaan (o.a. geleide visualisatie, opstellingswerk, chakrawerk).


Transformatie door de wortels van je problemen te healen via fundamentele kinesiologische communicatie

Als je al veel opruimwerk gedaan hebt en je hebt het gevoel dat er toch nog niet zo heel veel veranderd is (in het fundament) dan is FKC (*) een diepgaande transformerende methode die sneller resultaten brengt net omdat je naar de wortels gaat … én je moet niets herbeleven.

(*) Met Fundamentele Kinesiologische Communicatie werk ik met spiertesten in contact met jouw wetend deel (hoger zelf) en de gidsen.

° De wortels van je blokkades en klachten (wat ze ook zijn) worden aangepakt en getransformeerd.

° Zowel emotionele, energetische, biochemische en structurele zaken kunnen aangepakt worden op het diepste niveau.

° Er kan tevens gewerkt worden op jouw blinde vlekken (trauma’s waarvan je niet bewust bent maar die invloed hebben op je leven).

° Er kan gewerkt worden op jouw negatieve overtuigingen via deprogrammatie in je onderbewustzijn.

° Het gaat zacht en snel(ler) dan de meeste andere transformatiemethodes.

Transformeren van rups naar vlinder! Weer vrij jezelf worden! Wil je dit?

Dan ben je erg welkom op deze sessie.


Je missie neerzetten en verder doorbreken als (startend) coach/healer/zielswerker

Tijdens deze workshop geef ik je de belangrijkste sleutels mee die je dient toe te eigenen en te implementeren om succesvol te zijn met je missie. We gaan in op verschillende topics: innerlijk werk, fundamenteel werk, energetisch werk,  manifestatiewerk, ondernemerschapstools,, de multipotential en de hooggevoelige ondernemer.


SANDRA FIERENSActiveren van de lichtcodes (enkel zondag)
Door drukpunten op je lichaam aan te raken samen met ademhalingstechnieken toe te passen, ga je bewust voelen wat er onbewust speelt en kan je hiermee aan de slag gaan.  Er zijn 16 lichtcodes: spirit en hogere zelf, jezelf, liefde, levenspartner, moeder-vader, broer-zus, vrienden, passie, werk-verwezenlijkingen, dieren, natuur-aarde, creativiteit-muziek-kunst, geld-voorspoed, fysiek lichaam, energie, ego-gevoel van eigenwaarde.SIMON BAETENTandava , meditatieve dans

Op muziek zal er gevraagd worden naar binnen te gaan en te voelen naar welke beweging het lichaam wilt maken. Aan deze beweging geef je vorm maar zo traag mogelijk met zo veel mogelijk aandacht in het lichaam. Een constante wisselwerking van voelen en uitvoeren volgt. 


OSHO No-Dimensions meditatie

OSHO No-Dimensions meditatie is een bijzonder eenvoudige methode om jezelf te aarden en je energie te centeren. Je brengt je energie de wereld in en ontdekt hoe jij het rustpunt in de chaos bent.SYLVIA VANDE BROEKDe Script-As-Methode: spelen met energie en kleur

De Script-As-Methode (SAM) is een krachtige en diepwerkende methode waarmee je al kleurende en schrijvende patronen doorbreekt. Je komt in deze workshop te weten hoe dit werkt. De SAM werkt ook sterk als katalysator, je kan affirmaties en je positieve intenties bekrachtigen.

Je zal leren hoe je dit kan doen, spelen met kleur en energie.
TERUG NAAR PROGRAMMA KLIK HIER