ONLINE EVENT INNER POWER

8-14 juli 2022


Een volle week GRATIS sessies rond de topicsWelzijn - Gezondheid - Transformatie - Heling - Trauma - Levensmissie - Bewustwording - Levensenergie - Persoonlijke groei - Zielskwaliteiten - Innerlijk kind - Jouw potentieel - Manifestatie


🟣 Ervaar hoe 8 professionals werken binnen verschillende thema’s 

🟣 Verdiep en verbreed je kennis op de onderwerpen die je kiest

🟣 Maak kennis met en ervaar de unieke werkwijze van onze coaches, trainers en healers

🟣 Geniet van deze inspirerende sessiesVrijdag 8 juli  


11u00 - Sacred activations - DIANE KEUSTERMANS

19u00 - Verbinding met je kind en je innerlijk kind - CAROLIEN FLECIJN

21u00 - Transformatie en (trauma)heling door de wortels aan te pakken - PETER GRARD


Zaterdag 9 juli 


11u00 - Hoe kan ik gelukkiger zijn - SIMON BAETEN

20u00 - Hoe storytelling en spreken vanuit authenticiteit je leven & buzz een boost geeft - ANN ESCH


Zondag 10 juli 


16u00 - Ontwaak je ziel in je lichaam - TRANSFORMASTRID

20u00 - Ademen doet groeien - SIMON BAETEN


Maandag 11 juli 


11u00 - Reprogram your body & mind  - MAARTEN WAUTERS

20u00 - Verken jouw belangrijkste archétypes en zielskwaliteiten - PETER GRARD

21u00 - Het manifestatie- en creatiewiel - PETER GRARD


Dinsdag 12 juli 


13u00 - Spreken met impact zodat je gehoord wordt, hoe doe je dat? - ANN ESCH

18u30 - Aarden op 5 manieren - DIANE KEUSTERMANS

20u00 - Leven volgens de kracht van je lichaam - MAYKE PEETERS


Woensdag 13 juli 


11u00 - I love you and I love me of liever omgekeerd? - ANN ESCH

13u00 - Manifesteer je levensmissie - PETER GRARD 

20u00 - In 5 dagen zonder suiker  - MAYKE PEETERS


Donderdag 14 juli 


11u00 - Introductie Healy - MAARTEN WAUTERS

19u00 - Quantumjumping naar je "quantum" beste versie van jezelf - PETER GRARDTICKET-TARIEF


GRATIS 

(geen toegang tot opnames)


€27 met toegang tot opnames bij inschrijven t.e.m. 7 juli 

€37 met toegang tot opnames bij inschrijven na 7 juli 

Toegang tot de opnames op besloten facebookpagina

(waar je lid van wordt na inschrijving)

MEER INFORMATIE OVER DE SESSIES


ALS JE OP DE NAAM VAN DE SESSIEGEVER KLIKT LEES JE MEER OVER HEN 


VERBINDING MET JE KIND EN JE INNERLIJK KIND 

De verbinding met ons innerlijke kind is de basis van je gelukkig voelen . Jammer genoeg is bij velen deze verbinding er niet meer . Ik help je in deze sessie graag om die verbinding met dat gelukkige stralende kind weer te herstellen en te voelen dat je leeft . We horen in deze tijd ook dagelijks van kinderen met labels zoals autisme , adhd , … kinderen met gedragsproblemen maar zij zijn de spiegel dat wij weer opnieuw kind mogen zijn dus maak de verbinding met je innerlijke kind en krijg meer verbinding met jouw kind , hier help ik jou met liefde mee.

HOE KAN IK GELUKKIGER ZIJN

We streven allemaal naar geluk. Maar de manier waarop is niet altijd even effectief. Tijdens deze sessie bekijken we waar het misloopt en hoe het beter kan.


ADEMEN DOET GROEIEN

Door spanning en stress ga je vaak minder goed ademen. Je ademt te snel, te kort, te hoog vanuit de borst of je houdt je adem soms lange tijd in. Gelukkig kan je leren hoe je wel goed moet ademhalen.


REPROGRAM YOUR BODY & MIND

Ik laat je zien hoe je de kracht van je onderbewustzijn en zelfs van een hoger bewustzijn kunt inzetten om eenvoudiger je doelen te bereiken. Ervaar de kracht van hypnose.


INTRODUCTIE HEALY - APPARAAT

Uitleg en demo over het Healy apparaat


LEVEN VOLGENS DE KRACHT VAN JE LICHAAM 

Jouw hormoonproducerende klieren bepalen hoe je eruit ziet, hoe je je voelt, hoeveel energie je hebt. vandaag bespreken we de drie belangrijkste stappen om jouw lichaam slank, in flow en energie te krijgen en te houden gedurende de rest van het mooie leven


IN 5 DAGEN ZONDER SUIKER

Afslanken zonder dieet met blijvende resultaten, je lichaam laten omschakelen van een suikerverbrander naar een vetverbrander, een leefstijl creëren met veel meer energie, terug je natuurlijke feelgood vibes en vrijheid gaan ervaren.


SACRED ACTIVATIONS

De sacred activations zijn energie rechtstreeks van de bron en de hoogste energie die momenteel beschikbaar is in het universum om mee te werken. Het is pure en onvoorwaardelijke liefde. Deze activaties bevrijden je van honderden geloofssystemen en beperkende programma's in 1 keer. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven, ze verhogen je frequentie en verlossen je van angst en beperkende overtuigingen en progamma's. Tijdens deze sessie gaan we werken met deze energie en opruimen waar op dat moment behoefte aan is in de groep.


AARDEN OP 5 MANIEREN

Het aarden met het fysieke lichaam is de manier die het beste gekent is. Echter zijn er nog meerder manieren van aarden die ook heel belangrijk zijn en nodig om te kunnen ZIJN. Tijdens deze sessie gaan we alle 5 de manieren bespreken zodat jij inzicht krijgt in jezelf en waar jij nog niet geaard bent. De bewustwording hierrond kan je weer een hele stap vooruit brengen. De 5 manieren van aarden. 1. aarden MET je lichaam 2. aarden IN je lichaam 3. aarden van je energiesysteem 4. aarden van je onderste chacra 5. aarden van je bewuszijn.


STORYTELLING

Hoe storytelling en spreken vanuit authenticiteit je leven & buzz een boost geeft


SPREKEN MET IMPACT

Spreken met impact zodat je gehoord wordt, hoe doe je dat?


I LOVE YOU AND YOU LOVE ME OF LIEVER OMGEKEERD?

Over zelfliefde en de impact ervan in AL je relatiesONTWAAK JE ZIEL IN JE LICHAAM


Wat we niet op school leerden… wie zijn we, wat komen we hier doen en hoe doe ik dat dan?

Of hoe jouw persoonlijke evolutie de evolutie van de mensheid mee bepaalt.

Body-Emo-Mind-Spirit + Emotioneel DNA


De missie van TransFormAstrid is dat mensen authentiek kunnen leven, vrij van innerlijke blokkades en zo hun zielemissie, hun passie kunnen leven. Doordat mensen een betere versie worden van zichzelf, leven ze in harmonie met zichzelf, de ander en hun omgeving en zijn we in staat samen wereldvrede te creëren.VERKEN JOUW BELANGRIJKSTE ARCHÉTYPES EN ZIELSKWALITEITEN 

  Tijdens deze sessie maak je kennis met je dieperliggende zielskwaliteiten, je passies en je potentieel via het werken met archétypes.  Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte soulshop waar we intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes (de schrijver, kunstenaar, gids, leider, kluizenaar, verbinder, avonturier, creator, reiziger, ….?) Welke vragen nu jouw aandacht? En wat is de link naar jouw levensmissie?


 HET MANIFESTATIE- EN CREATIEWIEL 

Tijdens deze sessie gaan we interactief aan de slag en krijg je de kans om stil te staan bij de 8 belangrijkste levensgebieden : financien, relaties, liefde, woning, carrière, vrije tijd, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kom je te weten hoe je beweging kan krijgen in de manifestatie van je dromen, je hart- en zielsverlangens via het toepassen van het manifestatie- en creatiewiel.


 MANIFESTEER JE LEVENSMISSIE

Hoe ontdek je jouw levensmissie en wat is noodzakelijk om je missie ook te realiseren. Ik geef je de belangrijkste inzichten en nodige stappen mee tijdens deze sessie.


QUANTUMJUMPING

Quantumjumping naar je "quantum" beste versie van jezelf. In het multidimensionale veld van alle mogelijkheden voorbij tijd en ruimte leer je contact maken met deze versie van jezelf waardoor transformatie en manifestatie kan bespoedigd worden.


TRANSFORMATIE EN HELING DOOR DE WORTELS AAN TE PAKKEN 


"Welke emotionele bagage draag ik nog steeds mee?" "Zijn er terugkerende gevoelens of gedachten die steeds opduiken?" "Zijn er trauma's of kwalen uit het verleden waar ik me onbewust aan vasthoud?" "Welke delen van mijn leven hebben heling nodig?" "Waarom heb ik nog steeds last van ervaringen uit het verleden, ook al ben ik jaren bezig geweest om ervan te helen?"   En... "Waarom heb ik nog steeds pijn terwijl ik van alles geprobeerd heb?" 


Dit zijn vragen waar veel mensen 's nachts van wakker liggen.
We hebben allemaal emotionele bagage of overblijfselen van fysiek, mentaal of emotioneel trauma uit het verleden dat we nog ons meedragen. 
Als deze energieën niet worden los gemaakt, kunnen ze vast komen te zitten in ons lichaam en zich als emotionele, mentale of fysieke pijn manifesteren.
Sommige emoties zijn ook overgeërfd vanuit je familiesysteem of vorige levens.


Tijdens deze sessie vertel ik jou meer over de werking van fundamentele kinesiologische comminicatie, een eenvoudige, praktische en super efficiënte manier om o.a. vastzittende emotionele energie los te maken, waarbij je via een zachte manier de wortels van je problemen, klachten, issues, blokkades kan transformeren en helen op het diepste niveau zonder dat je iets terug moet herbeleven. We werken hierbij via spiertesten in communicatie met jouw wetend deel en je onderbewustzijn om zo negatieve emotionele energieën die blokkades in je lichaam veroorzaakten te identificeren, te lokaliseren en los te latenBEN JIJ ER OOK BIJ?

GRATIS geen toegang tot opnames

€27 met toegang tot opnames bij inschrijven t.e.m. 7 juli 

€37 met toegang tot opnames bij inschrijven na 7 juli

Al meer dan 2.000 mensen namen afgelopen 2 jaar deel aan onze online en live events.


Met dit initiatief willen we mensen verbinden en inspireren tot meer welzijn,

manifestatiekracht, transformatie en heling. 


Dit initiatief is gegroeid uit de Training Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach van Peter Grard - Aykohuis, centrum voor bewustzijn en verbinding:

Kijk op www.aykohuis.be voor meer informatieBEN JIJ OOK COACH - HEALER - ENERGETISCH WERKER?


En zou je graag in de toekomst ook mee willen doen met Inner Power Events omdat je iets heel boeiend te brengen hebt en zo ook je zichtbaarheid meteen kan vergroten?

Neem dan contact op met Peter Grard info@innerpower.be

HIER kan je alvast de mogelijkheden zien.